Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 112 kvm

Sjönära med stor balkong och både bil och båtplats - SÅLD!

Välkommen till en välplanerad lägenhet som har det mesta med ett ogenerat läge med omedelbar närhet till vattnet. Lägenheten samt den inglasade altanen ligger soligt med fin sjökontakt.
Härlig rymd och stora ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rummet har en takhöjd på 4.8 meter vid nock och är i vinkel som gör att det finns gott om plats för både soffgrupp och matbord.
Två sovrum varav ett med utgång till uteplats med eftermiddagssol under sommarhalvåret.
Ett lite större badrum och ett duschrum, båda med klinkergolv, golvvärme samt helkaklade väggar.
Praktisk tvättstuga med gott om plats för förvaring finns i lägenheten. Tvättstugans yta (6.4 kvm) ingår ej i den angivna boarean.
Ovanför badrum och klädkammare finns idag ett förråd vilket är möjligt att inreda som loft.
Solig altan om ca 18 kvm med utsikt över Moranviken.
Idag disponeras lägenheten som en 3:a då man tagit bort en vägg. Om behov finns går det enkelt att återställa den till en 4:a vilket den är registrerad som i lägenhetsregistret.
Till lägenheten ingår en p-plats ute under tak samt ett kallförråd i anslutning till p-platsen.
Föreningen har en vacker trädgårdstomt gräsmattor och planteringar. I viken har föreningen två bryggor med tillgång till båtplats och badstege i direkt anslutning till huset.
Fastigheten ligger i närheten av Skogsö naturreservat som erbjuder promenader i skogen och längs med det vackra och fridfulla Baggensstäket.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 3

Boarea: 112 kvm

Biarea: 6.4 kvm

Våningsplan: 3

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas