Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Salnö Gård
ALLA BILDER
Norrtälje Salnö Gård 535 kvm Pris på förfrågan

Öppna ängsmarker tillsammans med ombyggda ekonomibyggnader bibehåller gårdens pittoreska framtoning. Gårdens huvudbyggnad uppfördes i mitten på 1800 talet men gården har äldre anor. Här levde man på fiske och av små jordtegar. Anläggningen är numera modern och praktisk med generöst utrymme mellan de olika byggnaderna.
Salnö Gård är byggt med ekologiska principer som med värme och omsorg förenar det förflutna och framtiden. Allt startade med en restaurering av ett hus från 1850-talet som sakta har vuxit fram till den konferensanläggning det är idag, med många traditionella byggnadssätt samt återvinning och återanvändning av material. Platsen erbjuder ett varierat och vackert landskap omgivet av gamla skogar, bäckar och en vacker strandlinje för bad samt vandringsstigar. Fastigheterna vilar på ca 21 ha och faciliteterna inkluderar två mangårdsbyggnader varav det ena, Oscar med 14 enkelrum och det äldsta, Eleonora med 7 dubbelrum och eget kök. På den parkliknande tomten finns också konferensbyggnaden med plats för ett 40-tal deltagare. Vid den vackra uppfarten ligger lusthuset Fru Flora.

På gården finns även ett nytt stall med fem boxar och ett äldre stall som idag inhyser två lägenheter varav den ena på fem rum och kök. I samma fastighet finns ett fullt utrustat gym. Ett fullstort ridhus med läktare och en paddock i anslutning till det mindre stallet. Allt på Salnö Gård är vackert och genuint utfört där stor ambition och kraft har lagts på att bevara och utveckla befintliga byggnader och detaljer samt uppföra flera nya byggnader bl.a. en ny friggebod nere vid stranden. Nuvarande ägare bor i en fristående fastighet på två plan i nära anslutning till konferensanläggningen. Omkringliggande skogsmark på 64 ha ingår i anläggningen.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Salnö Gård

Antal rum: 16

Boarea: 535 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas