Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Persuddevägen 28
ALLA BILDER
Tyresö Tyresö - Persudde Persuddevägen 28 206 kvm Pris på förfrågan

Tillfälle att förvärva en välskött villa med sjötomt och eftertraktad kvällssol på Tyresö

Redan på väg fram till fastigheten infinner sig känslan att det är något unikt och privat i görningen när du möts av en sober putsad mur med elektriska gjutjärnsgrindar. Smakfull marksten på uppfarten lämnar plats för ett par bilar och ett fristående isolerat dubbelgarage med elportar tar tryggt hand om dina ögonstenar. En rymligt entréhall välkomnar dig och genom den öppna planlösningen bjuds du direkt på utsikten över Drevvikens vattenspegel. Entréplanet karaktäriseras av en generös rymd genom 2,7meter i tak tillsammans med öppna ytor som binder samman kök/matplats och vardagsrum till ett rymligt socialt våningsplan men access till både balkonger, terrass och trädgård. Våningsplanet bjuder även på ett sovrum/arbetsrum, badrum och en värmande kakelugn centralt placerad att njuta utav under bistra höstkvällar när vädret visar sin kraft över vattnet. Souterrängplanet är det privata våningsplanet med tre sovrum varav master bedroom med egen rymligt klädkammare. Centralt placerat allrum med vackert skeppsgolv, kamin och utgång till stor stensatt uteplats med tillhörande spabad mot vattnet i kvällssolen. Ett väl tilltaget badrum med bastu, bubbelbadkar, wc, dubbla handfat och dubbeldusch. Gott om förrådsutrymmen genom ytterligare en stor klädkammare och förråd. Ljust klädvårdsrum med gott om förvaring och groventré samt en vinkällare för dryga 300 flaskor. Den svagt sluttande tomten angränsar mot en vacker allmänning med berg i dager ner mot den vedeldade bastun och brygganläggning med terrass på Drevvikens strandkant.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Tyresö - Persudde

Adress: Persuddevägen 28

Antal rum: 6

Boarea: 206 kvm

Biarea: 24 kvm

Tomtarea: 1830 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Planritningar

Tyresö - Persudde

Fornudden/Persudde är ett populärt uppväxt villaområde attraktivt beläget mot Drevviken som erbjuder vattensporter sommartid och skridskois vintertid. Här bor man bekvämt med kommunikationer via buss till Gullmarsplan på ca 20 minuter eller direktbuss till city på ca 25 minuter. Dessutom finns närhet till nybyggd skola F-9. Vid Trollbäcken centrum finns ett mindre köpcentrum med diverse butiker, restauranger, café, bageri, livsmedelsaffärer, apotek och bibliotek. I den omedelbara närheten finns Hästhagsbadet som är en barnvänlig badstrand. Utomhustennisbanor finns inom hundra meter. Tyresö erbjuder även ishall, fotbollsplaner, idrottsplatser, bowlinghall, rackethall och simhall.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer