Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kragenäsvägen 13B
ALLA BILDER
Lidingö Kragenäsvägen 13B 1176 kvm 33 500 000 KR

Strandtomt på Lidingös södra strandlinje

Drömmer du om en tomt vid vattnet? Denna härliga fastighet längs Lidingös södra strandlinje erbjuder en fin chans att förverkliga dina husdrömmar. Här kan du vakna upp till en spektakulär sjöutsikt varje dag och forma ditt drömboende.

Med egen strand, perfekt för avkoppling med badmöjlighet, och den plana gräsmattan som sträcker sig mot vattnet har man här gott om plats för utomhusaktiviteter. Bryggan, med uteplats och badstege, ger tillfälle till ett enkelt båtliv. Husets generösa trädäck med uteplatser ger ytterligare möjlighet att njuta av den fridfulla omgivningen.

Villan, om totalt 195 kvm, har öppna sällskapsytor med vacker sjöutsikt för trevligt sällskapsliv och familjemys. Eldstäder på båda planen tillför ytterligare charm. Detaljplanen tillåter även en potential för utbyggnad för den som så önskar.

Fastigheten är belägen i eftertraktade Brevik, med absolut närhet till Stockholms bekvämligheter. Området ger möjligheter till friluftsliv, inklusive båthamnar, tennisbanor och natursköna Långängen.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Kragenäsvägen 13B

Antal rum: 6

Boarea: 176 kvm

Biarea: 19 kvm

Tomtarea: 1176 kvm

Pris/bud: 33 500 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer