Beskrivning Bilder
Spanien - Marbella
ALLA BILDER
Spanien Marbella 722 kvm 4 950 000 EUR

722 kvm i exklusiv gated community

Inne i fastigheten kan vi hitta ett mysigt vardagsrum med högt i tak, fönster från golv till tak och öppen spis. Den har även en kontorsdel, biorum, inomhuspool, bastu och jacuzzi som kommer att göra det svårt att hitta skäl att lämna detta hus. Alla sovrum har direkt tillgång till terrasserna och ett poolområde. Utanför denna bländande fastighet finns flera uteserveringar och en grillplats där du kan tillbringa trevliga stunder med familj eller vänner.
La Zagaleta är ett av Europas mest prestigefyllda gated community. I början av 90-talet startade utvecklingen av området av dess totala storlek på nästan 900 hektar. Det började som ett privat jaktområde och har för nuvarande 250 fastigheter, inklusive tomter.
Området förväntas fortsätta växa med nya områden som läggs till när det börjar bli ont om tillgängliga bostäder att köpa. Det faktum att det endast finns två vägar in i bostadsområdet, med grindar och hög bevakning, är området högt värderat och lockar de rikaste.

LÄS MER
FAKTA

Land: Spanien

Område: Marbella

Antal rum: 15

Boarea: 722 kvm

Pris/bud: 4 950 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas