Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Jaktvarvsvägen 9
ALLA BILDER
Nacka Jaktvarvsvägen 9 Saltsjöbaden - Solsidan 2262 kvm 35 000 000 KR

Sjötomt med egen brygga pool två dubbelgarage och strålande utsikt

Med hänförande utsikt över södra Baggensfjärden med lugnt läge på återvändsgata finns detta familjevänliga hus. Huset byggdes 1964 genomgick under 2002 en om och tillbyggnad mot en stilren Skandinavisk design/arkitektur efter ritningar från arkitekt Anders Landström. Huset har uppdaterats under dom senaste åren. KONTAKA MÄKLAREN FÖR VISING!
Spatiösa sällskapsytor med fönsterpartier från golv till tak, flera utgångar till fina uteplatser gör att ute och inne flyter ihop. En mycket bra planlösning ger stor flexibilitet med möjlighet till flera sovrum både på övre och entré plan. Genomgående hög standard med påkostade materialval.
Huset har totalt 10 rum med möjlighet till 7 sovrum, 3 badrum, bastu och gäst wc.
Till fastigheten finns två garage, ett uppe i huset och ett dubbelgarage vid gatan.
Vacker trädgårdstomt på 2262 kvm med granit i dagen som tillsamman med den påtagliga sjökontakten ger en fin skärgårdskaraktär. Det finns flera bra uteplatser i olika väderstreck, härligt insynsskyddat poolområde med soldäck, nere vid vattnet finns brygga med båtlyft. Vänligen kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Jaktvarvsvägen 9

Antal rum: 10

Boarea: 257 kvm

Biarea: 181 kvm

Tomtarea: 2262 kvm

Pris/bud: 35 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Saltsjöbaden - Solsidan

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer