Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö Strand 4676 kvm

Extraordinär villa om 430 kvm - havstomt med eget vatten och bästa privata läget på Tyresö Strand

Ett unikt tillfälle att förvärva det som antagligen är en av Tyresö Strands mest eftertraktade fastigheter genom både sitt utmärkta privata läge med havstomt och enastående arkitektur med panoramautsikt över Erstaviken ritat av Bo Zachrisson. Med Erstaviks naturreservat som närmsta granne öppnar grindarna upp sig för ägarna till denna fastighet att till fullo njuta av sitt boende.

Fastighetens byggnader uppfördes 2002 och tre tomter blev två för att få den yta och privata rymd som krävdes. Vacker uppvuxen trädgård med hög standard på allt från murar av bohusgranit, vägar och grindar till generöst insynsskyddat poolområde, brygganläggning med segelbåtsdjup och sandstrand.

Vi erbjuds totalt 430 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur i huvudbyggnaden. Stora representativa sociala utrymmen i entréplanet med panoramautsikt över Erstavikens vattenspegel. Dubbla öppna spisar mot vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak samt utgångar till både balkonger och altandäck. På våningsplanet finns även ett par sovrum eller sovrum/arbetsrum med eget badrum samt dressingroom. Totalt fem sovrum varav tre av dessa belägna på det privata övre planet med egna balkonger och klädkammare. Ett generöst vardagsrum/tv-rum samt rymligt badrum och ytterligare en separat wc. Souterrängplan innefattar idag biorum, vacker vinkällare med generös förvaring för drygt 1300 flaskor, matkällare, klädvårdsrum, gym samt relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt utgång till havet och brygganläggningen.

När temperaturen i Erstaviken inte räcker till står poolen om 5x10meter med djup upp till 2,1 meter som komplement. Bilarna parkeras med fördel i det isolerade dubbelgaraget om knappa 40 kvm som är försett med källare samt inredningsbar övervåning med separat entré. För den med gröna fingrar finns ett växthus, en sjöbod vid brygganläggningen om ca 10 kvm i samma exteriöra utförande som huvudbyggnaden och garaget.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö Strand

Antal rum: 9

Boarea: 310 kvm

Biarea: 120 kvm

Tomtarea: 4676 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas