Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Boo Gård 1880 kvm

Enastående villa med privat högt läge för den stora familjen - signerad arkitekt Olle Rex.

Välkommen till en exklusiv villafastighet med ett privat högt läge och gott om utrymme för den stora familjen signerat arkitekt Olle Rex.
Med sina fem sovrum och tre ytterligare rum i huvudbyggnaden kombinerat med ett elegant gästhus med komplett hushåll och ett poolområde som får dig att tänka på sydligare breddgrader - har vi nöjet att hälsa dig välkommen till Roddarvägen 3. Totalt erbjuder fastigheten hela 327 kvm vara huvudbyggnaden innefattar 282 kvm. Övre planet har representativa sociala ytor med milsvid utsikt mot Baggensfjärden. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med panoramafönster, full takhöjd, eldstad och balkonger. Även master bedroom är placerat på våningsplanet med egen balkong, badrum en suite och dressingroom och takfönster. Entréplan med välkomnande hall och takhöjd om drygt 3,3 meter. Fyra sovrum, tv-rum och gamingroom samt möjlighet till hemmakontor genom egen entré eller att inreda en egen lägenhet. Fristående gästhus om 40 kvm med terrass för generationsboende/uthyrning. Härligt insynsskyddat poolområde med gott om plats för loungemöbler och utekök vid pergolan. Pool om 8 x 4 meter med genomgående 1,5 meters djup. Ny liner från 2020 och poolen värms via fastighetens bergvärme. Ett mindre poolhus/omklädningsrum samt växthus finns i anslutning. I souterrängplanet finns ett dubbelgarage med högt i tak och rymlig vinkällare. Gott om plats på uppfarten för bilar och i trädgården som ansluter till skogsallmänning ges plats för både studsmatta och fotbollsmål. Hela fastigheten andas kvalitet med höga ambitioner gällande komfort och materialval - ett fantastiskt hem att trivas i.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Boo Gård

Antal rum: 8

Boarea: 271 kvm

Biarea: 56 kvm

Tomtarea: 1880 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas