Beskrivning Bilder
Korkula ön - Kroatien
ALLA BILDER
Kroatien Korcula Korkula ön - Kroatien 48562 kvm 2 500 000 EUR

Korkula ön - Kroatien

Villan består av 4 sovrum med egna badrum, ett rymligt vardagsrum och en matsal med fullt utrustat kök. Varje rum har direkt tillgång till stora terrasser med öppen havsutsikt, idealistiskt för avkoppling och solbad. På den rymliga terrassen erbjuds en uppvärmd oändlighetspool eftertraktad avskildhet. En extra bonus är fastighetens fantastiska privata strand. En privat trädgård, bastu, jacuzzi och 3 parkeringsplatser kompletterar denna speciella bostad. Fastigheten ägs av ett separat aktiebolag och säljs som en aktieaffär.

Prigradica är en liten fiskestad omgiven av gamla vingårdar och olivlundar på den nordvästra kusten av ön Korcula, 4 km från Blato, 12 km från Vela Luka och 45 km från staden Korcula. Prigradica, en av de tidigaste bebodda vikarna på ön, etablerades som en exporthamn för det respekterade vinet och olivoljan från närliggande Blato.

Prigradica är idag enbart en turistplats för en bekväm och fridfull vila. En stor strandpromenad dominerar bukten med en mullvad som byggdes under Österrike-Ungerns regeringstid. Underhållnings- och sportfaciliteter inkluderar klipp- och stenstränder, restauranger, kafébarer, fotbollsplaner, basket och sandvolleyboll. Eftersom Korcula är en skogbevuxen och bergig ö, är Prigradica en utmärkt utgångspunkt för vandrings- och cykelvägar runt ön. De omgivande byarna, orörda i århundraden, är en unik upplevelse av att återvända till det förflutna.

LÄS MER
FAKTA

Land: Kroatien

Område: Korcula

Adress: Korkula ön - Kroatien

Boarea: 520 kvm

Tomtarea: 48562 kvm

Pris/bud: 2 500 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas