Beskrivning Bilder Kontakt
Kroatien - Korcula
ALLA BILDER
Kroatien Korcula 48562 kvm 2 500 000 EUR

Korkula ön - Kroatien

Villan består av 4 sovrum med egna badrum, ett rymligt vardagsrum och en matsal med fullt utrustat kök. Varje rum har direkt tillgång till stora terrasser med öppen havsutsikt, idealistiskt för avkoppling och solbad. På den rymliga terrassen erbjuds en uppvärmd oändlighetspool eftertraktad avskildhet. En extra bonus är fastighetens fantastiska privata strand. En privat trädgård, bastu, jacuzzi och 3 parkeringsplatser kompletterar denna speciella bostad. Fastigheten ägs av ett separat aktiebolag och säljs som en aktieaffär.

Prigradica är en liten fiskestad omgiven av gamla vingårdar och olivlundar på den nordvästra kusten av ön Korcula, 4 km från Blato, 12 km från Vela Luka och 45 km från staden Korcula. Prigradica, en av de tidigaste bebodda vikarna på ön, etablerades som en exporthamn för det respekterade vinet och olivoljan från närliggande Blato.

Prigradica är idag enbart en turistplats för en bekväm och fridfull vila. En stor strandpromenad dominerar bukten med en mullvad som byggdes under Österrike-Ungerns regeringstid. Underhållnings- och sportfaciliteter inkluderar klipp- och stenstränder, restauranger, kafébarer, fotbollsplaner, basket och sandvolleyboll. Eftersom Korcula är en skogbevuxen och bergig ö, är Prigradica en utmärkt utgångspunkt för vandrings- och cykelvägar runt ön. De omgivande byarna, orörda i århundraden, är en unik upplevelse av att återvända till det förflutna.

LÄS MER
FAKTA

Land: Kroatien

Område: Korcula

Boarea: 520 kvm

Tomtarea: 48562 kvm

Pris/bud: 2 500 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer