Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Värmdö 5670 kvm

Strandtomt på udde med lång strandlinje, plana gräsytor och brygga. Byggrätt enligt detaljplan.

Underbar strandtomt - udde - på 5 670 kvm - ca 115 m lång strandlinje med sagolik utsikt över Torsbyfjärden. Växlande terräng med klippor, stora plana gräsytor, två fina sandstränder och egen brygga.
Fantastiskt tillfälle med stor potential att utforma och bygga ett drömboende med byggrätt enligt befintlig detaljplan. En unik möjlighet som sällan upprepas.
Fastigheten har ett avskilt privat läge vid väg slut och ligger samtidigt endast 25 min från Stockholms centrum. På tomten står idag en charmig sommarstuga från 1932 i ett och ett halvt plan med källare. Boyta 68 kvm plus friggebod.
Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.
Vänligen kontakta mäklaren för visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Skepparstigen 9

Boarea: 68 kvm

Biarea: 4 kvm

Tomtarea: 5670 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer