Beskrivning Bilder Kontakt
Spanien - Mallorca
ALLA BILDER
Spanien Mallorca 239 kvm 1 175 000 EUR

Stor välskött radhus i Camp de Mar med pool omgivet av den populära golfbanan.

I Camp de Mar hittar du detta enastående radhus i ett eftertraktat och lugnt komplex, omgivet av golfbanan. Huset har en privat pool och flera stora terrasserade ytor, som är delvis täckta och det erbjuder vacker utsikt över golfbanan och de omgivande kullarna. Huset kommer in via en stor privat uteplats i västerläge. Den huvudsakliga vardagsrumsnivån erbjuder ett vardagsrum / matsal med öppen planlösning med en mysig öppen spis, ett fullt utrustat kök, en gästtoalett och en täckt terrass. På övervåningen finner du ett master bedroom med eget badrum, ett galleri och tillgång till ytterligare en terrass. Det finns ytterligare tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, samt en stor tvättstuga i källaren. Från sovrummen har du direkt tillgång till trädgården och poolen. Huset har även en enorm källare, med massor av förråd, ett spelrum och ett extra tv-rum.

LÄS MER
FAKTA

Land: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 7

Boarea: 239 kvm

Pris/bud: 1 175 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer