Beskrivning Bilder
Spanien - Mallorca
ALLA BILDER
Spanien Mallorca 239 kvm 1 175 000 EUR

Stor välskött radhus i Camp de Mar med pool omgivet av den populära golfbanan.

I Camp de Mar hittar du detta enastående radhus i ett eftertraktat och lugnt komplex, omgivet av golfbanan. Huset har en privat pool och flera stora terrasserade ytor, som är delvis täckta och det erbjuder vacker utsikt över golfbanan och de omgivande kullarna. Huset kommer in via en stor privat uteplats i västerläge. Den huvudsakliga vardagsrumsnivån erbjuder ett vardagsrum / matsal med öppen planlösning med en mysig öppen spis, ett fullt utrustat kök, en gästtoalett och en täckt terrass. På övervåningen finner du ett master bedroom med eget badrum, ett galleri och tillgång till ytterligare en terrass. Det finns ytterligare tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, samt en stor tvättstuga i källaren. Från sovrummen har du direkt tillgång till trädgården och poolen. Huset har även en enorm källare, med massor av förråd, ett spelrum och ett extra tv-rum.

LÄS MER
FAKTA

Land: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 7

Boarea: 239 kvm

Pris/bud: 1 175 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas