Beskrivning Bilder Kontakt
Frankrike - Antibes
ALLA BILDER
Frankrike Antibes 57 kvm 895 000 EUR

Egen fristad 200 m från Cap d'Antibes stränder

En mindre villa med hög standard, endast 200 meter från Cap d'Antibes populära stränder. Huset består av vardagsrum och kök i en öppen planlösning, med mycket ljus genom dess panoramafönster. Två sovrum varav ett med egen ingång och en nyrenoverad trädgård helt i balinesisk stil.

Antibes, som ligger mellan Cannes och Nice, är en vacker stad som grundades av grekerna år 300 f.kr. Klimatet är härligt långt in på hösten och perfekt för den som vill köpa ett semesterhus i södra Frankrike. Alldeles utanför ringmuren vid hamnen finns sandstränder med fantastisk utsikt över Medelhavet. I den gamla stadskärnan finns ett nät av gator, gränder och torg som erbjuder en mängd butiker och restauranger. Här hittar man charmiga byhus med gångavstånd till alla bekvämligheter. Många skandinaver köper fastigheter i Antibes.

Cap d’Antibes är en vacker udde i staden Antibes, med välbevarad natur som erbjuder ett långt promenadstråk precis intill vattnet. Här ligger många exklusiva villor då utsikten och lugnet i området är något alldeles extra. Längst ut på udden ligger mytomspunna Hôtel du Cap Eden Roc, ett av Franska Rivierans mest välkända hotell.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 57 kvm

Pris/bud: 895 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer