Beskrivning Kontakt
Mälhamravägen
Norrtälje Mälhamravägen Mälhamra Hästby 3000 kvm 15 000 000 KR

Mälhamra Hästby - När endast det bästa är gott nog.

Mälhamra Häsby - för att du värdesätter din tid med din häst. På Mälhamra Hästby vet man att din tid med din häst är värdefull. Man har mångårig erfarenhet av att driva kvalificerad hästgård, redan 1999 startades verksamheten, som vi nu har tagit ytterligare ett steg, Sveriges första riktiga hästcommunity. För att du ska kunna umgås med din häst istället för att sitta i bilen.

Vad är en Hästby? Ridsporten har aldrig varit större än nu i Sverige. Den genomgår en snabb förändring, som innebär att den blir alltmer professionell, samtidigt som den grundläggande drivkraften är densamma: du vill leva med det bästa som finns, din häst.
På Mälhamra vill man göra livet så enkelt som möjligt för dig som älskar din häst. Därför skapas Mälhamra Hästby – där du bor permanent eller som weekendboende i en fantastisk miljö med din häst och all service och alla faciliteter som underlättar för ditt hästliv.

Hästen i centrum - På Mälhamra har man lång erfarenhet av att sätta hästen i centrum, redan 1999 startades hästverksamheten som har utvecklats kontinuerligt sedan dess. Det är Mälhamra's samlade kunskap som man nu bygger in i Sveriges första community som är skapad helt utifrån att ge bästa förutsättningar för ditt liv med din häst. Stallar, banor, ridhus mm överträffar det du är van vid när det gäller hästanläggningar, och självfallet finns alla normer och riktlinjer som en botten i allt vi gör. Tillgång till service och ledande expertis efter ditt behov är en självklarhet. Oavsett om din inriktning är dressyr, hopp, western, islänning – amatör eller proffs, så möter Mälhamra dina högt ställda krav.

Mälhamra Hästby innefattar 20 exklusiva fastigheter med gårdskaraktär i traditionell arkitektur och generösa tomter om ca 3.000 kvm. Totalyta om ca 290 kvm varav huvudbyggnad om ca 234 kvm boyta. Fristående flygel med gästhus om ca 42 kvm boyta samt ytterligare flygelbyggnad med carport och förråd om ca 15 kvm.

Första försäljningsetappen innehåller fyra fastigheter och beräknas vara klara för inflyttning under hösten 2022 då även det nya ridhuset kommer vara färdigställt.

LÄS MER
FAKTA

Område: Mälhamra Hästby

Adress: Mälhamravägen

Antal rum: 10

Boarea: 276 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

Pris/bud: 15 000 000 KR

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer