Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Tyresö 2350 kvm

Stilren villa om ca 350 kvm med pool och dubbelgarage på strandtomt i Drevviken

Med ett privat läge på Herrgårdsvägen 16 bjuder vi in till en stilren och modern villa i elegant design. Underbar strandtomt mot Drevviken och egen brygga. Ett välkomnande och socialt entréplan som bjuder på stora ytor och rymd genom en öppen planlösning, full takhöjd och stora fönsterytor mot vattnet och magiska solnedgångar. Villan erbjuder upp till fem sovrum och har tre badrum. Ljust och rymligt kök från Ballingslöv med all önskvärd utrustning och designat betonggolv. Vridbar kamin från Contura att njuta av både vid frukost och middagsbordet. Master bedroom i souterrängplan har eget dressing-room och badrum i anslutning med runt bad från Svedbergs och rymlig bastu med utgång till poolområdet. I våningsplanet har även ungdomarna sitt eget utrymme för kompisar, tv och gaming. Ett flertal stora uteplatser omger byggnaden där pooldäcket i sydväst blir en favorit. Poolen är en gjuten infinitypool med mosaik, 10,5 x 3,5 meter med djup mellan 1,2 - 2,0 meter och värms med husets bergvärme. På den generösa tomten om 2.350 kvm finns gott om plats med gräsmatta för fotboll, studsmatta och lek nere vid vattnet och brygganläggningen. Ett fristående isolerad dubbelgarage om 40 kvm med golvvärme tar väl hand om din ögonsten som självklart också ges plats på den väl tilltagna uppfarten. Ett kvalitativt boende mot Drevvikens vatten i sydvästläge som är få förunnat att äga.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö

Adress: Herrgårdsvägen 16

Antal rum: 7

Boarea: 230 kvm

Biarea: 118 kvm

Tomtarea: 2350 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer