Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Kumla 2350 kvm

Stilren villa om ca 350 kvm med pool och dubbelgarage på strandtomt i Drevviken

Med ett privat läge på Herrgårdsvägen 16 bjuder vi in till en stilren och modern villa i elegant design. Underbar strandtomt mot Drevviken och egen brygga. Ett välkomnande och socialt entréplan som bjuder på stora ytor och rymd genom en öppen planlösning, full takhöjd och stora fönsterytor mot vattnet och magiska solnedgångar. Villan erbjuder upp till fem sovrum och har tre badrum. Ljust och rymligt kök från Ballingslöv med all önskvärd utrustning och designat betonggolv. Vridbar kamin från Contura att njuta av både vid frukost och middagsbordet. Master bedroom i souterrängplan har eget dressing-room och badrum i anslutning med runt bad från Svedbergs och rymlig bastu med utgång till poolområdet. I våningsplanet har även ungdomarna sitt eget utrymme för kompisar, tv och gaming. Ett flertal stora uteplatser omger byggnaden där pooldäcket i sydväst blir en favorit. Poolen är en gjuten infinitypool med mosaik, 10,5 x 3,5 meter med djup mellan 1,2 - 2,0 meter och värms med husets bergvärme. På den generösa tomten om 2.350 kvm finns gott om plats med gräsmatta för fotboll, studsmatta och lek nere vid vattnet och brygganläggningen. Ett fristående isolerad dubbelgarage om 40 kvm med golvvärme tar väl hand om din ögonsten som självklart också ges plats på den väl tilltagna uppfarten. Ett kvalitativt boende mot Drevvikens vatten i sydvästläge som är få förunnat att äga.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kumla

Antal rum: 7

Boarea: 230 kvm

Biarea: 118 kvm

Tomtarea: 2350 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas