Beskrivning Bilder
Nyproduktion 2023, Antibes
ALLA BILDER
Frankrike Antibes Nyproduktion 2023, Antibes 95 kvm 979 000 EUR

Nyproduktion, överdådig utsikt över Antibes höjder

De två moderna byggnaderna sträcker sig harmoniskt på en sluttning och erbjuder invånarna vackert solsken och den bästa utsikten över Medelhavet, från de breda fönstren och terrasserna. Fastigheten kommer att erbjuda lägenheter som sträcker sig från studios till fyra rum och dess läge kommer att vara perfekt för en pied-à-terre i solen, ett extra boende utomlands, eller för att bo året runt. Denna lägenhet är en av de som ligger högst upp i fastigheten och kommer att erbjuda generösa utrymmen och en exceptionell havsutsikt från den stora terrassen.

Det finns ytterligare lägenheter tillgängliga i projektet från 250 000€ till 579 000€. För mer information kontakta mäklaren.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Antibes

Adress: Nyproduktion 2023, Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 4

Pris/bud: 979 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas