Beskrivning Bilder
Frankrike - Antibes
ALLA BILDER
Frankrike Antibes 95 kvm 979 000 EUR

Nyproduktion, överdådig utsikt över Antibes höjder

De två moderna byggnaderna sträcker sig harmoniskt på en sluttning och erbjuder invånarna vackert solsken och den bästa utsikten över Medelhavet, från de breda fönstren och terrasserna. Fastigheten kommer att erbjuda lägenheter som sträcker sig från studios till fyra rum och dess läge kommer att vara perfekt för en pied-à-terre i solen, ett extra boende utomlands, eller för att bo året runt. Denna lägenhet är en av de som ligger högst upp i fastigheten och kommer att erbjuda generösa utrymmen och en exceptionell havsutsikt från den stora terrassen.

Det finns ytterligare lägenheter tillgängliga i projektet från 250 000€ till 579 000€. För mer information kontakta mäklaren.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 4

Pris/bud: 979 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer