Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Järla Sjö 145 kvm

Sex rum och kök med högt läge i utmärkt skick och 30 kvm terrass i Nacka

Magnifik våning i toppskick om 145 kvm belägen högt upp i fastigheten med privat och ostört läge. Terrass om 30 kvm med fjärrstyrd markis över panoramafönstret och utsikt över Järla Sjö. Våningen är nyproducerad 2013 genom Oscar Properties i den så kallade Läderfabriken anno 1898 och kontinuerligt utvecklad av nuvarande ägare till perfektion med genomtänkta platsbyggda lösningar, påkostade materialval och stora ljusinsläpp vilket skapar en exklusiv känsla och lämpar sig såväl för familjeliv som för sociala tillställningar.
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det stilrena köket med stora fönsterpartier och utgång till terrassen blir våningens naturliga samlingspunkt. Egen avdelning för tv-rum alternativt sovrum/arbetsrum beroende på behov med utgång till terrassen. Master bedroom har vertikalmarkis och access till terrass samt badrum med dusch och badkar i anslutning. Ytterligare tre sovrum som alla har franska balkonger och utrymme för en arbetsplats. Välkomnande rymlig hall med hatt- och skohylla samt klädkammare i anslutning. Våningen har vidare tvättutrustning för klädvård samt garderobsutrymme bakom diskreta skjutdörrar.

Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i lugna kvarter söder om söder med närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och affärer. Förening med god ekonomi.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Järla Sjö

Antal rum: 6

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 5

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas