Beskrivning Bilder Kontakt
Frankrike - Cagnes-sur-Mer
ALLA BILDER
Frankrike Cagnes-sur-Mer 106 kvm 3 490 000 EUR

Takvåning med stor terrass och utsikt över berg och hav i Marina Baie des Anges.

Lägenheten är totalrenoverad i modern stil med förstklassig kvalitet av materialval och genomgående hög standard, med en otrolig panoramautsikt över hamnen och det azurblå Medelhavet. Vidare finns ett stort vardagsrum och öppet kök med utsikt över 120 kvm terrass och jacuzzi samt ett sommarkök. Lägenheten består av två vackra sovrum varav ett master bedroom med badrum, dusch och wc samt ett andra badrum med dusch, dubbla handfat och separat toalett. Till lägenheten tillhör ett garageutrymme för tre bilar, källarförråd och vaktmästare finns i fastigheten. Stranden ligger femtio meter bort och hela marinan består av en båthamn, restauranger, service samt butiker. Det är femton minuter till Nice flygplats och buss- och tågstation finns på gångavstånd. Det är sju minuters bilfärd till centrala Antibes.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Cagnes-sur-Mer

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm

Pris/bud: 3 490 000 EUR

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer