Beskrivning Bilder
Villeneuve-Loubet
ALLA BILDER
Frankrike Cagnes-sur-Mer Villeneuve-Loubet 106 kvm 3 490 000 EUR

Takvåning med stor terrass och utsikt över berg och hav i Marina Baie des Anges.

Lägenheten är totalrenoverad i modern stil med förstklassig kvalitet av materialval och genomgående hög standard, med en otrolig panoramautsikt över hamnen och det azurblå Medelhavet. Vidare finns ett stort vardagsrum och öppet kök med utsikt över 120 kvm terrass och jacuzzi samt ett sommarkök. Lägenheten består av två vackra sovrum varav ett master bedroom med badrum, dusch och wc samt ett andra badrum med dusch, dubbla handfat och separat toalett. Till lägenheten tillhör ett garageutrymme för tre bilar, källarförråd och vaktmästare finns i fastigheten. Stranden ligger femtio meter bort och hela marinan består av en båthamn, restauranger, service samt butiker. Det är femton minuter till Nice flygplats och buss- och tågstation finns på gångavstånd. Det är sju minuters bilfärd till centrala Antibes.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Cagnes-sur-Mer

Adress: Villeneuve-Loubet

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm

Pris/bud: 3 490 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas