Beskrivning Bilder
Parc du Cap - Cap d'Antibes
ALLA BILDER
Frankrike Antibes Parc du Cap - Cap d'Antibes 161 kvm 4 500 000 EUR

Nyproducerad takvåning i etage med egen takterrass och pool på Cap d’Antibes!

Fastigheten innehåller totalt 88 lägenheter, allt ifrån ultramoderna tvårummare till exceptionella takvåningar med takterrass och egen pool som denna. Cap d’Antibes är ett av Franska Rivierans mest eftertraktade områden, med gångavstånd till restauranger, butiker och stränder, - allt du behöver för att njuta av livet på Rivieran! Här är du nära till Europas största lyxmarina Port Vauban i Antibes, Jazzfestivalen i Juan-les-Pins och filmfestivalen i Cannes. Nice internationella flygplats ligger endast 16 km bort. Fastigheten är färdigställd.

Utrustning: AC, hemautomation, 2-glas fönster, eldrivna jalusier, hiss, videotelefon, pool, spa, tennis.
Närområde: Centrum, tågstation, hamn, flygplats, strand, hav.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Antibes

Adress: Parc du Cap - Cap d'Antibes

Antal rum: 5

Boarea: 161 kvm

Pris/bud: 4 500 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas