Beskrivning Bilder Kontakt
Frankrike - Antibes
ALLA BILDER
Frankrike Antibes 228 kvm 2 950 000 EUR

Genomgående ljus takvåning i en lyxresort på Cap d'Antibes!

Denna lyxiga takvåning erbjuder en stor sällskapsyta som är genomgående ljus med häpnande takhöjd och består av vardagsrum och matsal i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök. Här finns gott om utrymme som bjuder in till många trevliga stunder med nära och kära på denna stora och luftiga yta med en terrass och en balkong på varsin sida. Vidare finns 3 rymliga sovrum med eget badrum och två vackra terrasser samt tvättstuga. Genomgående hög standard, reversibel luftkonditionering, säkerhetssystem, videotelefon, videoövervakning, dubbelglasade fönster, elektriska fönsterluckor, utomhusbelysning, handikappåtkomst, hiss, internet, tennisbana och vaktmästare.

Fastigheten består av 6 st lägenheter och har en lummig innergård i medelhavsstil med en uppvärmd gemensam pool. 3 parkeringsplatser ingår i försäljningspriset. Minskade notariekostnader då det är nyproduktion.

Med närhet till hav, stränder, butiker, stadens centrum, golfbana, flygplats och den berömda Port Gallice.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 228 kvm

Våningsplan: 4

Pris/bud: 2 950 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer