Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Fågelvägen 35 TYRESÖ - TROLLBÄCKEN 1674 kvm

Exklusiv villa om 660 kvm i bästa skick på privat tomt

Magnifik villa om 660 kvm uppförd 2008 med allt du kan önska dig. Privat insynsskyddad tomt genom höga häckar runt fastigheten, poolområde i sydväst med uteplatser och poolhus. Grindar öppnar upp till uppfart med värme, stort garage om ca 80 kvm med dubbelport tar väl hand om dina fordon.

Entréplan med generösa sociala ytor vid nedsänkt kök/vardagsrum med full takhöjd och braskamin. Ett väl tilltaget master bedroom med badrum en suite samt dressing room. På våningsplanet finns även ett gästrum/sovrum samt ännu ett badrum. Övre planet är tillägnat ungdomarna, här finns förutom badrum och biorum, fyra stora sovrum samt ett eget vardagsrum. I källarplanet odlar du dina intressen genom bl.a ett stort varmgarage om ca 80 kvm. En fantastisk tempererad vinkällare med egen kyla tar mer än väl hand om alla dina dyrgripar och vi törs lova att det finns tillräckligt med utrymme för att förvärva fler. Vidare finns ett gym eller hobbyrum, teknikrum, klädvårdsrum, badrum och diverse förrådsutrymmen samt någon av fastighetens hemligheter.

Poolhuset rymmer sovrum, badrum och ett mindre pentry. På fastigheten finns ett förråd för trädgårdsverktyg. Ett fint växthus väntar på vårens plantor eller bara fungerar som ett fint uterum - du bestämmer!

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: TYRESÖ - TROLLBÄCKEN

Adress: Fågelvägen 35

Antal rum: 9

Boarea: 420 kvm

Biarea: 240 kvm

Tomtarea: 1674 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer