Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gökvägen 6
ALLA BILDER
Nacka Gökvägen 6 Saltsjöbaden - Solsidan 6040 kvm 75 000 000 KR

På en härlig strandtomt med fantastisk vy över Vårgärdssjön i Saltsjöbaden ligger denna stilrena och storslagna funkisvilla om totalt 554 kvm med byggår 1936. Huset ritades av arkitekten Ture Wennerholm som även ritat bl.a Tennisstadion i Stockholm.

Villan ligger privat och ostört på en härlig parkliknande tomt i sydväst, och ramas vackert in av en mur. Den grusade uppfarten har elektriska grindar och plats för ett stort antal bilar. Härliga och generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och en vidsträckt sjöutsikt. Stort och rymligt kök som badar i ljus med balkong för den sena kvällssolen. Sovrumsavdelning med fyra bra sovrum, alla med egna badrum, varav tre i fil mot sjösidan, med en fantastisk sjöutsikt. Ytterligare ett sovrum med eget badrum är beläget en trappa upp. Konferensdel med gym och två kontorsrum, eller ytterligare sovrum.

Gästrum med badrum och öppen spis som man når via separat entré. På nedre plan återfinns biorum samt vinkällare. Egen brygganläggning med bastubyggnad på pålar i vattnet. Storslagen och vidsträckt sjöutsikt med sol från morgon till kväll samt ett mycket privat och ostört läge. Byggrätt för ytterligare en huvudbyggnad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Gökvägen 6

Antal rum: 13

Boarea: 477 kvm

Biarea: 77 kvm

Tomtarea: 6040 kvm

Pris/bud: 75 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Saltsjöbaden - Solsidan

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas