Beskrivning Bilder Kontakt
Spanien - Mallorca
ALLA BILDER
Spanien Mallorca 900 kvm 1 890 000 EUR

Modern medelhavsvilla i Santa Ponsa med trädgård och stor pool

Den plana tomten med gräsmatta, exceptionellt stor pool och terrasser är en idealisk familjevilla som kan användas året runt. Husets entré ligger på övervåningen, där vardagsrum, matplats och kök tillsammans skapar en öppen och social yta. På övervåningen finns även ett sovrum med badrum och en terrass med utsikt över landskapet med en trappa direkt ner till trädgården. På villans nedre plan ligger ett större sovrum med eget badrum. Ytterligare ett sovrum och ett badrum på nedervåningen har också direkt tillgång till trädgården. Trädgården har olika apelsinträd och ett stort citronträd.

Costa de la Calma med sina villor och lägenheter är ett eftertraktat bostadsområde sydväst om ön Mallorca. Costa de la Calma ligger cirka 20 minuter med bil från den baleariska huvudstaden Palma de Mallorca och Palmas flygplats. Det imponerande naturlandskapet med de typiska medelhavsklipporna och utsikten över Malgratsöarna är, förutom den mogna infrastrukturen, de egenskaper som kännetecknar detta bostadsområde. På några minuter kan du nå golfbanorna i Santa Ponsa och den populära Country Club Santa Ponsa. Den fashionabla hamnen i Port Adriano med sina lyxiga restauranger och butiker ligger också bara en kort bilresa bort.

Santa Ponsa -regionen ligger i Calvia kommun på sydvästra Mallorca. Den faktiska platsen Santa Ponsa ligger direkt vid en vik med en stor sandstrand. Alla butiker, läkare, banker och stormarknader hittar du här. Mellan Santa Ponsa och El Toro med den nya marinan "Port Adriano" finns det flera golfbanor och nyare urbaniseringar, som sammanfattas under termen "Nova Santa Ponsa". Santa Ponsa flyter i väster in i urbaniseringen Costa de La Calma.

LÄS MER
FAKTA

Land: Spanien

Område: Mallorca

Boarea: 275 kvm

Tomtarea: 900 kvm

Pris/bud: 1 890 000 EUR

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer