Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Trosa Uddbergagatan 10 Trosa - Södermanland 794 kvm

Enastående insynsskyddad fastighet i Trosa hamn - toppskick och eget poolområde

Varmt välkommen till Trosa och Södermanland. Vi har nöjet att saluföra en fastighet i bästa skick där du som ny ägare bara har att slå dig till ro och njuta av staden och omgivningarna. Med ett ursprung från 1934 och från att ha härbärgerat hamnkaptenen i Trosa har fastigheten och dess byggnader utvecklats och moderniserats i harmoni med originalet. Idag är fastigheten i absolut toppskick varpå nästa ägare bara har att luta sig tillbaka och njuta av lugnet samt upptäcka Trosa med omnejd. På din egna uppfart parkerar du ledigt tre bilar och i anslutning finns en relativt nybyggd isolerad förrådsbyggnad varav ena delen tidigare använts som gästrum. Entréplanet i huvudbyggnaden är det sociala planet med bl.a. rymligt kök, vacker inbyggd punschveranda som idag agerar matsal, vardagsrum med kakelugn & burspråk, sovrum/gästrum samt dusch/tvättstuga. Entréplanet rymmer även en välkomnande huvudentré, gäst wc samt köksingång med bra förvaringsmöjligheter och utgång till en altan i sydväst med utsikt över din egen pool och hamnområdet. Det privata våningsplanet en trapp upp går i samma vackra stil och här möts du av familjens rymliga allrum för samvaro. Här finns även två sovrum som båda har gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med badkar. Trädgården är omsluten av staket och häckar och bildar en privat oas med poolområde, smakfullt berg i dagen och ett flertal trivsamma uteplatser. Den totala förrådsytan om ca 31 kvm är generöst tilltagen och här finns gott om plats för allt som behövs vinterförvaras såsom utemöbler, poolattiraljer, trädgårdsutrustning samt en platsbyggd S.U.P / havskajak - förvaring.

För mer detaljerad information och privata visningar kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Trosa - Södermanland

Adress: Uddbergagatan 10

Antal rum: 6

Boarea: 151 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 794 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer