Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Torsby 1940 kvm

Modern sommaridyll i toppklass - sjötomt i väster.

Modern sommaridyll i toppklass på sjötomt med klippor och bryggor i västerläge. Fastigheten bebyggdes 1910 och har under de tre senaste åren totalrenoverats och byggts ut. Fastigheten är idag toppmodern med allt man kan önska sig av ett sommar/weekend-hus med en egen strandlinje, brygganläggning med båtlift på 7,5 ton och pool. Huset och tomten vetter mot Torsbyfjärden och bjuder på sällan skådade solnedgångar över vattnet. Interiört erbjuds en social sällskapsdel med eldstäder och stora fönsterpartier med vertikalmarkiser och en magnifik utsikt över det framförliggande vattnet. Det privata planet på övervåningen innefattar fyra sovrum, klädkammare och badrum. Vidare finns på fastigheten ett fristående garage och ett fristående förråd. Ett enastående sjöställe med sol hela dagen som är privat och lantligt men samtidigt endast ca 3 mil från city. Fastigheten lämpar sig för såväl sommarnöje/weekendhus som permanentbostad för den som så önskar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Torsby

Antal rum: 6

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 1940 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Henrik Thelin
Ansvarig mäklare

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Kontakta mig
Lars Fogelklou
Reg. Fastighetsmäklare

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas