Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Torsby sandviksväg 3 Torsby 1940 kvm

Modern sommaridyll i toppklass - sjötomt i väster.

Modern sommaridyll i toppklass på sjötomt med klippor och bryggor i västerläge. Fastigheten bebyggdes 1910 och har under de tre senaste åren totalrenoverats och byggts ut. Fastigheten är idag toppmodern med allt man kan önska sig av ett sommar/weekend-hus med en egen strandlinje, brygganläggning med båtlift på 7,5 ton och pool. Huset och tomten vetter mot Torsbyfjärden och bjuder på sällan skådade solnedgångar över vattnet. Interiört erbjuds en social sällskapsdel med eldstäder och stora fönsterpartier med vertikalmarkiser och en magnifik utsikt över det framförliggande vattnet. Det privata planet på övervåningen innefattar fyra sovrum, klädkammare och badrum. Vidare finns på fastigheten ett fristående garage och ett fristående förråd. Ett enastående sjöställe med sol hela dagen som är privat och lantligt men samtidigt endast ca 3 mil från city. Fastigheten lämpar sig för såväl sommarnöje/weekendhus som permanentbostad för den som så önskar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Torsby

Adress: Torsby sandviksväg 3

Antal rum: 6

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 1940 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer