Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Södra Lidingö
ALLA BILDER
Lidingö Södra Lidingö Lidingö 5467 kvm

Vacker fastighet anno 1912 på södra Lidingö om 869 kvm boyta

Unik fastighet vackert belägen på en tallbevuxen höjd med en fantastisk utsikt över och Stockholms inlopp.
Villan, ett av Lidingö mest magnifika och storslagna residens, är belägen på en vacker och naturskön parkliknande tomt om 5467 kvm med stora gräsytor med en granitomgärdad stor stenterrass. Villan är uppförd i tegel som är slammat med ett tunt putslager i gulvit kulör som ger lyster åt fasaden. Den vackra villan är ritad i en borgliknande stil med inslag av både nationalromantik, jugend och gotik.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Södra Lidingö

Boarea: 869 kvm

Biarea: 406 kvm

Tomtarea: 5467 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Lidingö

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer