Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Norrtälje Skarpkälsö 11195 kvm

Sommarhus i Norrtälje skärgård på ö med egen udde och sandstrand samt kvällssol.

Varm välkommen till ett sommarhus med utmärkt läge på Skarpkälsö i Norrtälje skärgård. På Skarpkälsö´s västra sida bjuder vi ut en fastighet med privat läge genom en egen udde och två badvikar. Fastigheten omfattar drygt 11.000 kvm varav drygt 6.000 kvm är land och 5.000 kvm vatten. Huvudbyggnaden restes 2015 och innehåller tre sovrum, badrum med vatten-wc installerad 2021 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till terrass/altan i söderläge och utsikt över din egen sandstrand och brygganläggning (djup 1,5-1,8 meter). Ett äldre gästhus med kök och vacker utsikt över den andra badviken med västerläge från altanen. 2016 byggdes en fristående vedeldad bastu om ca 12 kvm nära ena badviken.

Nuvarande ägare hyr båtplats vid Herrängs Marina och har därifrån ca 10 minuters båtfärd. Ägaren har även en båtplats vid Bolviken (ca 4-5 minuter från Skarpkälsö) som är en del av Hallstaviks båtklubb och kostar ca 1500kr/ år. Det är en traditionell båtklubb som man måste söka medlemskap i med köplats.

Från Norrtull i Stockholm är det 11 mil till Herrängs Marina och från Uppsala 7 mil. Vill du socialisera och gå på restaurang har du ca 30 minuter med båt både till Östhammar och Grisslehamn.

För vidare information vänligen kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skarpkälsö

Antal rum: 5

Boarea: 98 kvm

Biarea: 24 kvm

Tomtarea: 11195 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas