Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Norr Mälarstrand 22 Nedre Kungsholmen 171 kvm

Takvåning i vacker Jugendfastighet med stor altan i soligt sydvästläge

Magnifik takvåning belägen högst upp på bästa adress i en av Norr Mälarstrands vackraste byggnader uppförd under början av förra seklets jugendperiod. En unik våning med en solig altan om hela 14 kvm i soligt sydvästläge och balkong med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel. Bostaden, som flödar i ljus, bjuder på magnifikt sällskapsrum med hela fem meter i takhöjd, fungerande eldstad, stort kök med all maskinell utrustning i perfekt anslutning till den generösa matsalen, upp till fyra sovrum samt två badrum och en gäst-wc. Från köket når man, via stort öppningsbart glasparti, den stora altanen med plats för stora sällskap med sol hela dagen fram till sena kvällen. Välkommen till en våning i genomgående gott skick med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel och Söders höjder med Högalidskyrkans ståtliga tvillingtorn i fonden.

Utmed hela Norr Mälarstrand kan man promenera och för en längre promenad eller joggingtur kan man ta sig runt utmed Riddarfjärdens strandlinje via Västerbron, Söder Mälarstrand och Gamla Stan. Det finns gott om parkeringsplatser utanför föreningens hus och för kommunikation in till City finns både cykelvägar, båt och buss. Området är rikt på restauranger men också flera skolor och förskolor.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Adress: Norr Mälarstrand 22

Antal rum: 5

Boarea: 171 kvm

Biarea: 6 kvm

Våningsplan: 6

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer