Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Älgö - Saltsjöbaden 1881 kvm

Sekelskifte med högt fritt soligt läge på pittoreska Älgö - strålande sjöutsikt - SÅLD!

Sekelskifteshus beläget på terrasserad tomt med gräsytor planteringar och flera fina uteplatser. Huset och tomten vetter mot södra Baggensfjärden och bjuder på sol från morgon till kväll med sällan skådade solnedgångar över fjärden. Interiört erbjuds på entréplanet en sällskaps del med fönsterpartier som ger en magnifik utsikt över det framförliggande vattnet samt ett stort kök med matplats. På övre plan tre sovrum varav ett är vältilltaget med utgång till balkong. På detta plan en möblerbar hall samt ett stort badrum med bastu. Vidare på fastigheten finns ett garage. Fastigheten lämpar sig för såväl sommarnöje (endast 23 km från stan) som för permanentboende då med fördelen att få njuta av den härliga skärgårdsmiljön året om. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN VIA MEJL FÖR BOKNING AV VISNING!

LÄS MER
FAKTA

Område: Älgö - Saltsjöbaden

Adress: Berghemsvägen 83

Antal rum: 7

Boarea: 195 kvm

Tomtarea: 1881 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer