Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nynäshamn Lisö 20300 kvm

Egen privat udde på Lisö med ca 200 meter strandlinje i bästa läge.

Varmt välkommen till Lisö i Nynäshamns kommun, en timme från Stockholm. Nu har vi förmånen att förmedla områdets kanske bästa läge genom en egen udde med ca 200 meter strandlinje och eget vatten i ost, syd och väst. En fastighet som inte kommer ut till försäljning i varje generation då nuvarande släkt har haft den i sin ägo sedan 50-talet. Fastigheten omfattar hela 20 300 kvm varav land utgör 5 500kvm samt vatten 14 800kvm.

Idag finns ett antal byggnader enligt nedan i behov av renovering alternativt att man plockar ner dom och bygger nytt. I mångt och mycket säljs fastigheten som en tomt med möjlighet att utvecklas till ett fantastiskt sommar/weekend-boende. Enligt bilagt dokument "Nynäshamns kommun gällande byggrätt etc." lämnas den tillgängliga information om tillvägagångssätt och vad som kan byggas då fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

Storlekar befintliga byggnader;

Bruna huset (huvudbyggnad) = ca 46 kvm
Gula huset = ca 21 kvm
Förrådet = ca 12 kvm
Härbret = ca 6 kvm
Totalt ca 85 kvm. För den som anser att nuvarande byggnadernas yta är av vikt rekommenderar vi att mäta upp byggnaderna.

Vatten & avlopp.

Muntliga generella offerter enligt nedan (2021-05-18);
Borra brunn ca 90´- 100´sek inkl material & arbete (JK Brunnsborrning.se)
Avlopp Oxyfix reningsverk, ca 200´- 250´inkl material & arbete (Svensk avloppsrening, svarab.se)

Enligt nedan bestämmelser för att ansöka om att borra brunn samt installera godkänt avloppssystem ur miljöskydd "hög skyddsnivå" beroende på strandläget.

https://www.smohf.se/amnesomraden/invanare/egen-brunn/ansokan-via-e-tjanst/
https://www.smohf.se/amnesomraden/invanare/vatten-avlopp-2/
https://avloppsguiden.se/informationssidor/grundkrav-och-skyddsnivaer/

LÄS MER
FAKTA

Område: Lisö

Adress: Svart väg Grytnäs 55

Boarea: 46 kvm

Tomtarea: 20300 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer