Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flen Södermanland 38 ha

Privat egen udde i sjön Långhalsen

Mycket privat och välskött gård på egen udde i sjön Långhalsen. Fantastiska vyer och väl sammanhållen arrondering som totalt omfattar 38 ha mark, 27 ha vatten samt ca 1,6 km egen strandlinje. Huvudbyggnad från 1920 om ca 240 kvm i strålande bra skick. Möblerad hall, lantligt kök, arbetsrum, bibliotek samt matsal och salong med utgång till stor terrass i sydväst. Övre planet är disponerat med möblerad hall, två sovrum, klädkammare och badrum. Stora gräsytor från huvudbyggnaden ner mot sjön, strand samt två bryggor. Vidare finns två bostadshus samt två gästhus med alla bekvämligheter i högsta skick med en sammanlagd yta om ca 250 kvm och 11 rum. Stall med fyra boxar samt varmbonad verkstad, rymlig maskinhall, kontorsutrymme/gästrum med panoramafönster mot vattnet samt övriga goda ekonomiutrymmen. Åkermarken är fn utarrenderad. Två sommarstugor ("Gläntan") på egen fastighet med tillgång till brygga går också att förvärva. Mycket bra jakt samt gott fiske i Långhalsen. Gården är belägen ca 13 mil sydväst om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermanland

Antal rum: 18

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 38 ha

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas