Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Nedre Kungsholmen 113 kvm

Välkommen till det gamla Mazarinbageriet

På 113 kvm ryms förutom kök och vardagsrum i öppen planlösning - med upp till knappa 3 meter i tak - även tre fina sovrum i bra storlekar. Kökets snickerier är från Kvik med vita luckor med en centralt placerad köksö med nödvändig maskinell utrustning i rostfritt utförande. Ett fint kaklat badrum från 2014 med bl. a. stor dusch och golvvärme samt en separat gäst wc. En liten tvättstuga tillsammans med rymlig klädkammare gör bostaden till en bekväm familjelägenhet. Då lägenheten är relativt nybyggd har den en mycket yteffektiv planlösning samt vattenburen golvvärme tillsammans med ett par vattenburna radiatorer på väggarna. Ett eget mekaniskt ventilationssystem med frånluft borgar för bra inomhusklimat och skiljer lägenheten från resterande husets självdragsventilation.

Enligt föreningens uppgifter är bostadsrätten 112 kvm men ett tidigare mätprotokoll har utvisat 113 kvm bruksyta.

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm, det finns även gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och grovsoprum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Antal rum: 4

Boarea: 113 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas