Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Trelleborg Dockrosvägen 11B Beddingestrand 1012 kvm

Modern designvilla med sagolikt läge där ekologi och miljö är i utmärkt harmoni

Villa Kotten i Beddingestrand ett utmärkt - och unikt - exempel på när naturen och det nya bostadshuset träffar i perfekt harmoni. Valet av material, att nå det hållbara och dessutom lyfta boendet till en nivå som andas både tradition, design och det funktionella och samtidigt de krav vi idag har på en modern bostad. Resultatet blev det bästa tänkbara. På en tomt som med fördel placerar sig ett steg in från strandlinjen och där vi ändå ser, hör och upplever ljuset och ljudet från havet - där bestämde sig nuvarande ägare sig för att bygga sin drömvilla. Naturliga material, lerputsväggar som med sin höga densitet har en utmärkt värmelagringsförmåga, vaxade och slipade betonggolv som ger en modern designkänsla åt entrévåningens rum och tillsammans med de färgval som valts andas det nordiska.

När vi tar steget in i bostaden möter vi ljuset. Det är sagolikt vackert att stega in i denna bostad, njuta av det rena och det varma och samtidigt genom de generösa fönsterpartierna se de mäktiga tallarna resa sig på naturtomten utanför. Vi möter på entrévåningen en sällskapsyta och en matplats, där antalet sittande vid bordet kan vara både få och många. Det är ljust, det är varmt, det är inbjudande och väldigt vackert. Köket med sin magnifika struktur och sina massiva träluckor, som är gjorda utav finsnickare, knyter samman den naturliga ingrediensen "natur". Vardagsrummet har fått sällskap av en unik massugn. Ljuset och uteplatserna - allt är mycket trivsamt och välplanerat. Badrum med tadelakt på väggarna ger en varm och tilltalande slät och mjuk yta. Det handslagna oljade terrakottagolvet och handfat i granit - allt i perfekt harmoni. Ovanvåningen med generösa rum, öppet upp i nock och dessutom två balkonger där utsikten över strand och hav rycker tag i oss alla. Det är otroligt vackert.
Utöver denna mycket tilltalande designbostad finner vi ett smakfullt och mysigt gästhus/attefallshus med fyra sängplatser, badrum och allrum med mindre kök.

Välkomna till något verkligt uppfriskande annorlunda och otroligt inbjudande i Beddingestrand!

LÄS MER
FAKTA

Område: Beddingestrand

Adress: Dockrosvägen 11B

Antal rum: 5

Boarea: 137 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1012 kvm

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadshuset i fokus - mycket tilltalande och vackert

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer