Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ekerö Mälaren 30.0464 ha

Välskött och vacker gård med anor från 1700-talet intill Mälaren med fantastiska vyer, stor park och trädgårdsanläggning samt arrondering som totalt omfattar 30 hektar. Corps de logi i bästa skick om ca 300 kvm i två plan. Välkomnade hall, vackra salonger, lantligt och modernt kök, representativ matsal, master bedroom ensuite samt övervåning med rymligt allrum/bibliotek och upp till tre gästrum. Det finns även en vinkällare. Två flyglar om 120 kvm resp 80 kvm som kan användas som gästhus alternativt hyras ut. Brygganläggning och bastu med relax vid stranden. Modernt och uppvärmt orangeri om ca 160 kvm med anslutande kök och gästrum som används året om. Stall med 12 boxar och ridbana samt övriga ekonomibyggnader. Det unika som här erbjuds är kombinationen av ett ståndsmässigt boende av högsta klass i bästa miljö med en lagom markareal. Långskärs gård är beläget 3,5 mil väster om Stockholm. OBS! Sista anbudsdagen är den 21 maj kl.12.00.

LÄS MER
FAKTA

Område: Mälaren

Antal rum: 17

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 30.0464 ha

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas