Beskrivning Bilder
Frankrike Cannes

Vacker villa med oslagbar havsutsikt i Cannes

Utan jämförelse den bästa utsikten över Cannes och och Cannesbukten. Denna exklusiva fastighet består av två villor med en total yta på ca 450 m² samt en vaktmästarbostad på ca 50 m². Huvudbyggnaden består av två våningar, ett stort vardagsrum, matsal, kök, ett en suite master med klädkammare, ytterligare ett sovrum samt gäst-wc. Från vardagsrummet leder stora franska fönster ut till en ca sextio m² terrass med en uppvärmd swimmingpool och otroliga vyer. En trappa ner finns tre sovrum, varav det ena med badrum en suite. Tvättstuga. I omedelbar anslutning till villan finns en loggia som i sin tur leder till det mindre huset som består av vardagsrum, kök, två ensuite sovrum. En trappa ner under denna villa ligger en liten bostad med vardagsrum, sovrum, duschrum och kök. Hela fastigheten är i mycket gott. Garage finns. Grönskande tomt om ca 5000 kvm. Fastigheten ligger i ett stängt område med ytterligare tre större villor. Fem kilometer till la Croisette och stränderna och enbart ca 25 minuter till Nice flygplats.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Cannes

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas