Beskrivning Bilder
Frankrike Cannes

Vacker villa med oslagbar havsutsikt i Cannes

Utan jämförelse den bästa utsikten över Cannes och och Cannesbukten. Denna exklusiva fastighet består av två villor med en total yta på ca 450 m² samt en vaktmästarbostad på ca 50 m². Huvudbyggnaden består av två våningar, ett stort vardagsrum, matsal, kök, ett en suite master med klädkammare, ytterligare ett sovrum samt gäst-wc. Från vardagsrummet leder stora franska fönster ut till en ca sextio m² terrass med en uppvärmd swimmingpool och otroliga vyer. En trappa ner finns tre sovrum, varav det ena med badrum en suite. Tvättstuga. I omedelbar anslutning till villan finns en loggia som i sin tur leder till det mindre huset som består av vardagsrum, kök, två ensuite sovrum. En trappa ner under denna villa ligger en liten bostad med vardagsrum, sovrum, duschrum och kök. Hela fastigheten är i mycket gott. Garage finns. Grönskande tomt om ca 5000 kvm. Fastigheten ligger i ett stängt område med ytterligare tre större villor. Fem kilometer till la Croisette och stränderna och enbart ca 25 minuter till Nice flygplats.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Cannes

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer