Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 2114 kvm

Välplanerat 60-tal med centralt läge i Saltsjöbaden - SÅLD!

Välkommen till denna familjevilla med milsvid utsikt uppe på Tattbyhöjden.
Entréplan med välkomnande hall. Hallen öppnar upp mot ljust stort vardagsrum med fönsterpartier mot sydväst. I vardagsrum finns öppen spis och utgång till längsgående balkong. I anslutning till hall och vardagsrum ligger kök och matsal. Vidare finns på detta plan ett bibliotek, ett sovrum samt ett badrum med badkar och wc.
En trappa ner ett allrum med öppen spis och utgång till trädgård, tre bra sovrum, dusch wc, bastu, tvättstuga och gott om plats för förvaring. Idag finns ytterligare ett rum som kan användas som sovrum el hobbyrum i anslutning finns dusch wc rum samt egen ingång utifrån.
Sluttande naturtomt med gräsmatta och uteplatser. Garage med plats för en bil plus cyklar och trädgårdsredskap. Garaget ligger vägg i vägg med grannens garage gäller båda våningsplanen - se karta i bildtråden. Ett praktiskt livsstilsboende i populära Tattby med närhet till det mesta. Visning enligt överenskommelse med mäklaren.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 9

Boarea: 263 kvm

Biarea: 92 kvm

Tomtarea: 2114 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas