Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tunavägen 7B
ALLA BILDER
Lidingö Tunavägen 7B Lidingö Brevik 958 kvm 35 000 000 KR

Elegant och arkitektritad familjevilla med vidsträckt havsutsikt attraktivt belägen i populära och natursköna Brevik. Här blickar huset ut över det vackra havet och dess glittrande vatten. Med varierande arkitektur och stora glaspartier skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av hög klass och kvalitet. Huset erbjuder generösa sällskapsytor, exklusivt kök i öppen planlösning med all maskinell utrustning från Gaggenau, tre helkaklade badrum, bastu, tvättstuga samt upp till fem rogivande sovrum. Vidare finns en takaltan med 360 graders panoramavy med fantastisk utsikt över vattnet. Barnvänlig, platt tomt med gräsmatta och soldränkt trädäck som sammanbinder ytorna som omgärdar huset. Ett fantastiskt boende i en naturnära miljö med närhet till båthamn, skolor, kommunikationer och mataffärer.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö Brevik

Adress: Tunavägen 7B

Antal rum: 7

Boarea: 280 kvm

Tomtarea: 958 kvm

Pris/bud: 35 000 000 KR

Lidingö Brevik

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer