Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Stora Essingen 634 kvm

Funkisvilla innanför tullarna.

Högt belägen familjevilla med strålande utsikt över Stockholm, centralt belägen i lugna kvarter med närhet till vattnet, skolor, kommunikationer och centrum. Villan karaktäriseras av flera altaner i betong om totalt 84 kvm med smidesräcken och sol från morgon till kväll. En välkomnande stentrappa leder upp till entrén med trevlig möblerbar hall som genom halvtrappor öppnar upp mot de sociala ytorna. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter solljuset flöda hela dagen och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Upp till sex sovrum varav tre på samma plan. Påkostad arkitektritad trädgård med stenlagda uteplatser, exklusiva stengångar och genomtänkt belysning. Garage med automatisk port i huset. En unik möjlighet att förvärva ett mycket trivsamt villaboende innanför tullarna!

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Adress: Ensittarvägen 12

Boarea: 233 kvm

Biarea: 39 kvm

Tomtarea: 634 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer