Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Stora Essingen 634 kvm

Funkisvilla innanför tullarna.

Högt belägen familjevilla med strålande utsikt över Stockholm, centralt belägen i lugna kvarter med närhet till vattnet, skolor, kommunikationer och centrum. Villan karaktäriseras av flera altaner i betong om totalt 84 kvm med smidesräcken och sol från morgon till kväll. En välkomnande stentrappa leder upp till entrén med trevlig möblerbar hall som genom halvtrappor öppnar upp mot de sociala ytorna. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter solljuset flöda hela dagen och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Upp till sex sovrum varav tre på samma plan. Påkostad arkitektritad trädgård med stenlagda uteplatser, exklusiva stengångar och genomtänkt belysning. Garage med automatisk port i huset. En unik möjlighet att förvärva ett mycket trivsamt villaboende innanför tullarna!

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Boarea: 233 kvm

Biarea: 39 kvm

Tomtarea: 634 kvm

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare
Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas