Beskrivning Bilder Kontakt
Frankrike Grasse 250 kvm

Charmigt hus med medeltida charm belägen i pittoreska Chateauneuf de Grasse

Ett underbart byhus med en boyta på ca. 250 m², med autentisk medeltida charm, centralt i den pittoreska byn Chateauneuf de Grasse. Här njuter man av lugnet, de vackra omgivningarna och den enastående utsikten över dalen och olivlundarna med havet i bakgrunden.Huset är i tre plan och består av vardagsrum, matsal, kök, sex sovrum, fyra badrum, flera sällskapsytor, bibliotek och en tvättstuga .Två fantastiska terrasser samt en indragen terrass, en s.k tropézienne, kompletterar känslan av perfektion. Detta hus har allt och är i oklanderligt skick, med hög standard och känsla för detaljer. Fem minuter till närmaste affär och tjugo minuter till havet.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Grasse

Boarea: 250 kvm

Emilia Wennerlund

Kontaktperson
Emilia Wennerlund

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Emilia Wennerlund

Kontaktperson

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer