Beskrivning Bilder
Frankrike Grasse 250 kvm

Charmigt hus med medeltida charm belägen i pittoreska Chateauneuf de Grasse

Ett underbart byhus med en boyta på ca. 250 m², med autentisk medeltida charm, centralt i den pittoreska byn Chateauneuf de Grasse. Här njuter man av lugnet, de vackra omgivningarna och den enastående utsikten över dalen och olivlundarna med havet i bakgrunden.Huset är i tre plan och består av vardagsrum, matsal, kök, sex sovrum, fyra badrum, flera sällskapsytor, bibliotek och en tvättstuga .Två fantastiska terrasser samt en indragen terrass, en s.k tropézienne, kompletterar känslan av perfektion. Detta hus har allt och är i oklanderligt skick, med hög standard och känsla för detaljer. Fem minuter till närmaste affär och tjugo minuter till havet.

LÄS MER
FAKTA

Land: Frankrike

Område: Grasse

Boarea: 250 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas