Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Malmö Slottsgatan 12 Gamla Väster 200 kvm

Unik vindsvåning med magisk 360 graders vy över Malmö från egen takterrass

Gamla Väster i Malmö är något utöver det vanliga. Här finner vi Kungsparken, Malmöhus slott, vi har gångavstånd till centrum och Lilla torg och centralstationen. Med andra ord ett utmärkt läge.
I tiden kring sekelskiftet 1900 uppfördes fastigheten på Slottsgatan 12. Historiens vingslag visar upp sig från sin absolut vackraste sida från exteriören och vi kan ana vad som skall möta oss. Entrén och trapphallen är vacker. Tidstypiska detaljer ger en känsla av en välhållen och osedvanligt välbevarad fastighet.
Vindsvåningen som vi nu träder in i har aldrig tidigare varit på marknaden och det är sällan, eller aldrig, vi hittar en våning som denna till salu. Våningen är storslagen på många sätt. Vi har många tilltalande egenskaper att uppleva under vår vandring i bostaden - vindsvåning med sagolikt och imponerade sällskapsrum med öppen spis såväl som gavelspets och öppet upp i nock tillsammans med generösa rum och utrymmen i övrigt i bostaden, vi finner den separata "1:an" eller kontoret med egen ingång och eget wc samt den magiska takterrassen med 360 graders vy över Malmö och Gamla Väster. Alla egenskaperna tillsammans med dess utmärkta och unika läge på Gamla Väster placerar denna vindsvåning högt upp på varje persons önskelista när en ny bostad vid Öresund skall hittas.
Med dessa inledande ord hälsar vi dig välkommen att kontakta oss för en personlig visning av denna mycket speciella, unika och magiska vindsvåning på absolut toppläge på Gamla Väster i Malmö. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Gamla Väster

Adress: Slottsgatan 12

Antal rum: 5

Boarea: 200 kvm

Våningsplan: 5

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Härligt sällskapsrum med takbjälkar, öppen spis och vackra detaljer

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer