Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vaxholm 10061 kvm

Charmig skärgårdsidyll anno 1922 med ca 10 000 kvm strandtomt

Charmig villa uppförd anno 1922 underbart belägen på en mycket generös strandtomt. Villan är ljust belägen och blickar underbart vackert ut över Vaxholmsfjärdens vattenspegel. Den parkliknande tomten med stora gräsytor, högresta ekar har en egen strandlinje om ca 80 meter. Interiört erbjuds en generös sällskapsdel med stora spröjsade fönsterpartier och öppen spis i fil med det stora lantköket, allt med en magnifik sjöutsikt. Sex möjliga sovrum och tre badrum samt tre fungerande eldstäder.

Vid vattnet utöver den mysiga sandstranden finns även ett gästhus med bastu och ett lusthus på den gedigna brygganläggningen med segelbåtsdjup. Vidare finns på fastigheten ett stort dubbelgarage vidbyggt med stora förråd som kan anpassas för den som vill ha verksamhet hemma. Tomten är i och med den nya daljplanen för området avstyckningsbar för den som så önskar. Ett sällan skådat sjöställe med ett mycket privat och lantligt läge men samtidigt endast 30 km från city. Lämpar sig för såväl sommarnöje som för permanentboende med fördelen att få njuta av den härliga miljön året om.

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 10

Boarea: 299 kvm

Biarea: 67 kvm

Tomtarea: 10061 kvm

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas