Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kristianstad Strandvägen 47C Skåne 2360 kvm

Sagolikt läge där havet blir strand och där stranden blir trädgård

Välkommen till denna undersköna sekelskiftesvilla anno 1916 belägen på Strandvägen i attraktiva Åhus Äspet med magisk utsikt över Hanöbukten och Östersjön. Här finns storslagna rum, underbara uteplatser och en generös trädgård där tomtens förlängning blir till strand. Havet, stranden, tomten och denna karaktärsfulla strandvilla, allt är så sagolikt och oerhört smakfullt på denna plats.

Villan erbjuder generösa sällskapsytor och unika detaljer som andas tidigt 1900-tal och där känslan och ljuset från havets glitter bär dig långt bort ifrån vardagens stress och puls. Här njuter både kropp, själ och sinne. Flera av rummen har havsutsikt och från balkongen i det stora sovrummet på ovanvåningen är utsikten över havet milsvid och ändlös. Blått hav så långt ögat kan nå men också en utsikt över stranden, bukten och båtlivet.

Vidare är villan genomgående smakfull med generösa och rymliga ytor. Ljuset ifrån havet gör sig påmint och sällskapsytorna är öppna och tilltalande. Burspråket, som vetter mot havet, såväl som sommarsalongen/sommarverandan med sina fönster och utgång till trädgården förbinder ute- och innemiljöerna på ett naturligt sätt. Trappan och dess avsats med fönster i gavelsprång tillsammans med huvudingången och stentrappan utanför ger villans entrévåning sin osedvanligt tilltalande sekelskifteskaraktär. Det vackra och tilltalande sällskapsrummet med sin öppna spis, de karaktäristiska dubbeldörrarna till sommarrummet ger bostaden en fantastisk atmosfär. Köket med sitt skafferi och trappan som leder oss ner till utmärkta förråd, pannrum och verkstad förstärker intrycket av tidigt 1900-tal. Fyra sovrum alla med kakelugn. Ett badrum på ovanvåningen samt en barnkammare på entréplan.

Med en stor portion av sekelskifte, havsnära läge och allt i harmoni är det med stor glädje vi kan hälsa er välkomna till denna familjedröm med badplats och sköna strandbad utanför ytterdörren. Välkomna!

LÄS MER
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Strandvägen 47C

Antal rum: 7

Boarea: 150 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 2360 kvm

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer