Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ängelholm Skåne Starbyvägen 262 218 kvm

Sagolikt vacker och funktionell hästgård med mark, stall, ridbana och ridhus

Gården med anor tillbaka till tidigt 1900-tal omfattar både stall, ridhus, ridbana, vackra hästhagar och en egen fin infartsväg. Hästarna följer vår bil när vi sakta kör in mot gården. Vi passerar ankdammen, det vitmålade staketet som vetter mot trädgården och så på vår högra sida kommer ridbanan. Vi kör in på gårdsplanen och tar steget ur bilen. Luften, ljudet från stallet, känslan att sätta ner foten i den nykrattade singeln och så atmosfären av denna sagolika innergård. Vi har kommit hem och njuter från första stund av den kraft och energi som pockar på när vi tar till oss och får möjligheten att uppleva denna hästgård på plats.

Bostadshuset är som taget ur ett inredningsmagasin. Harmonin och atmosfären omsluter våra hjärtan och den varma känslan och doften av mors nygräddade bullar kan göra sig påmind. Bostadens alla rum är en upplevelse där vi kastas in i händelsen, i historien som varje rum bär med sig och där tanken och möjligheten att förverkliga ett levande Bed & Breakfast finns väl förankrad i varje skrymsle och vrå. Totalt ca 218 kvm, fördelat på 8 smakfulla och tilltalande rum samt ett sagolikt vackert kök. Fem sovrum och lika många badrum med dusch.

Gårdshuset är de smarta hantverkarnas mekka. Här har man skapat en drängstuga med ytterligare ett rum med wc och handfat samt separat dusch i anslutning till det lilla gästrummet. I samma gårdshus finner vi ett väl tilltaget garage samt förvaring där vintagebutikens alla prylar får breda ut sig. Gårdsbilden kompletteras på ett ytterst tilltalande sätt genom att loge och stall i vinkel "bygger ihop" innergården. Häststallet omfattar 7-8 stora hästboxar med utmärkt inredning och planering. Sadelkammare, tvättstuga och foderstuga - allt har en tanke och funktion in i minsta detalj. I grisstallet har man tagit tanken på en gårdsbutik vidare till att bli "nästan" verklighet. Hönshus, liten verkstad, färgsprakande trädgård med berså och så ett ca 1.000 kvm stort ridhus med fiberblandning.

Stora generösa och väl tilltagna hästhagar sätter pricken över "i:et". Gården på Starbyvägen 262 lämpar sig för den som vill njuta av livet på en hästgård och på den skånska landsbygden. Gården är sällsynt välskött och måste upplevas på plats. Välkommen till Starbyvägen 262 för en personlig visning!

LÄS MER

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Starbyvägen 262

Antal rum: 8

Boarea: 218 kvm

Biarea: 120 kvm

Tomtarea: 3.9016 ha

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer