Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd 1397 kvm

Funkisvilla med sjöläge i Danderyd

Generös familjevilla med plan barnvänlig tomt i sydväst, fantastisk utsikt över Edsvikens vattenspegel samt närhet till såväl dagis och skolor som allmänna kommunikationer och Mörby Centrum. Tennisbanor och lekplats på andra sidan gatan. Villan erbjuder öppen planlösning mellan kök och matplats, rymligt vardagsrum samt trevlig loungedel med utgång till terrass i sydväst. Fyra till fem sovrum och tvättstuga i anslutning till sovrummen. Möjlighet till båtplats på brygga framför huset, kö finns.

LÄS MER
FAKTA

Tomtarea: 1397 kvm

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer