Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Håbo Stockholm 20676 kvm

Stenvillan i Finnstaholm anno 1906

Varmt välkommen till en vacker Jugendvilla som lämpar sig väl som både sommar/weekendhus eller permanentboende. Generös sjötomt med egen brygga och strand. Stenvillan är i fint skick med karaktäristiska stil från 1906 med stora rum och salonger, högt i tak och värmande eldstäder. Övervåningen är den privata delen med 3 stora sovrum med utsikt mot vattnet. Här finns även ett riktigt rymligt vardagsrum med en imponerande öppen spis. Entréplan har stora ljusa rum med högt i tak, eldstad och många fönsterpartier mot vattnet. En inbyggd glasveranda med access till en fantastisk stenlagda uteplats med pool. Källarplanet domineras såklart av en vinkällare med två fristående kylar och ett tempererat vinrum för ca 800 enheter. I källaren ryms även byggnadens värmesystem genom bergvärmepumpen.

Praktiskt gästhus med nyrenoverat tak om ca 50 kvm med kök & badrum, sovrum, vardagsrum på entréplan och stort sovrum på övervåningen. Stor garagebyggnad (två garageplatser) som även innefattar carport. Invid poolen finns även en nyinstallerad nedsänkt badtunna vid den lika nybyggda pergolan med utekök.

Fiber finns indraget i huvudbyggnaden, larm med kameror, en liten fotbollsplan bakom gästhuset och ytterligare förråd/vedbod.

För mer information om fastigheten och privata visningar - kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin mobil 0706179620 mail [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Stockholm

Antal rum: 7

Boarea: 255 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 20676 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas