Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Södermalm 167 kvm

Stilsäker vindsvåning i genomgående bra skick, högst upp i huset i oslagbart läge mellan grönskande Mosebacke torg och Götgatsbackens folkliv och puls. Väldisponerad och tilltalande vindsvåning om 191 kvm totalyta. Privat och ogenerat boende med fri utsikt över takåsarna. Våningen karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier. Sällskapsdel i öppen planlösning med nyrenoverat kök och utgång till den härligt spatiösa altanen i soligt västerläge såväl som till den mindre altanen i österläge. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanerna. Våningen erbjuder ett spatiöst sällskapsrum med utsikt över takåsarna, fungerande öppen spis, fyra sovrum och två badrum. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 5

Boarea: 167 kvm

Biarea: 24 kvm

Våningsplan: 4

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas