Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Hökens gata 8 Södermalm 167 kvm

Stilsäker vindsvåning i genomgående bra skick, högst upp i huset i oslagbart läge mellan grönskande Mosebacke torg och Götgatsbackens folkliv och puls. Väldisponerad och tilltalande vindsvåning om 191 kvm totalyta. Privat och ogenerat boende med fri utsikt över takåsarna. Våningen karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier. Sällskapsdel i öppen planlösning med nyrenoverat kök och utgång till den härligt spatiösa altanen i soligt västerläge såväl som till den mindre altanen i österläge. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanerna. Våningen erbjuder ett spatiöst sällskapsrum med utsikt över takåsarna, fungerande öppen spis, fyra sovrum och två badrum. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 5

Boarea: 167 kvm

Biarea: 24 kvm

Våningsplan: 4

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer