Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 1772 kvm

Välkommen till vackra Villa Ekarna som byggdes i början av förra seklet och är belägen i attraktiva Rösunda i Saltsjöbaden. Villan anno 1905 om 407 kvm ligger på en vacker tomt om 1772 kvm med plana gräsytor och ett ogenerat sjönära läge. Huset erbjuder generösa sällskapsytor. Flera av rummen har stora glaspartier som ger ljus och rymd. Vacker matsal med välbevarade detaljer som tak- och väggmålning av Filip Månsson och ett inbyggt vackert bar- & linneskåp. Interiört erbjuds 12 rum varav 8 sovrum, 3 badrum med dusch samt gästtoalwc. Villan erbjuder tre kakelugnar och tre eldstäder. Källare med matförråd, tvättstuga samt bastu med dusch. Huset som är i gott skick har en bra planlösning med tre plan. Ett entréplan med sociala ytor, ett sovrumsplan, en inredd vind med tre sovrum samt källare med tvättstuga, bastu, dusch samt förvaring. Huset har tre balkonger och en altan i västerläge samt ett fristående dubbelgarage med vind. Vänligen kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Antal rum: 12

Boarea: 406 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 1772 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas