Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Rösunda 2032 kvm

Högt och fritt läge med utsikt över Hotellviken

Med ett fritt läge och strålande utsikt över Hotellviken i attraktiva Rösunda ligger denna fantastiska villa endast ett fåtal meter från vattnet. Huset är fördelat över tre plan med en totalyta på 429 kvm. Tomten erbjuder ett flertal ogenerade uteplatser, bland annat stor altan med bar och jacuzzi. Entréplan med stor sällskapsdel och utgång till balkong från både kök och matsal. En trappa upp finns allrum samt tre sovrum varav master bedroom med badrum en suit samt utgång till egen balkong. Nedre plan erbjuder två sovrum, badrum med bastu, sällskapsytor med pentry samt en egen ingång och även utgång till stor altan. Alla rum har rikligt ljusflöde och en rogivande sjökontakt med fjärden utanför. Stor brygganläggning med kommunalt arrende, dubbelgarage med källare, gott om förvaringsutrymmen samt indraget fiber.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Amiralsvägen 11B

Antal rum: 10

Boarea: 325 kvm

Biarea: 104 kvm

Tomtarea: 2032 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer