Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Helsingborg Mörarp, Skåne Källaregårdsvägen 24 250 kvm 41.1311 ha

Väldisponerad och vacker gård med sagolik utsikt över det skånska landskapet

Bjersgård från sent 1800-tal är belägen på en av de vackraste platserna vi kan finna. Nära till Helsingborg och Öresund - men ändå så långt ifrån vardagens stress. Utsikten är sagolik, vinden möter få motstånd och gårdsbilden är lysande bra. Infarten är välordnad och inbjudande. Marken som hör till gården finns i direkt anslutning och ger stora fördelar för dig som ägare av gården. Du ser att ekonomibyggnaderna är väl underhållna och håller hög klass.

Mangårdsbyggnaden omfattar ca 300 kvm, fördelat på 9 rum och kök, och är restaurerad på ett smakfullt och tilltalande sätt. Vackra salonger, sällskapsrum, eldstad, Åraslövskök från 2014 i öppen planlösning och generösa rum i samtliga bostadsplan. Att kliva ut från sällskapsrummet ut på uteplatsen i morgonsolen eller kvällssolen och blicka ut över "ägorna", njuta av den välplanerade och vackra trädgården med nergrävd bevattning och efter en arbetsam dag avsluta i det trivsamma lusthuset tillför livskvalitet till vardagen.

Ekonomibyggnaderna är av mycket hög standard. Gårdsbilden är tilltalande och omfattar torkanläggning, två utesilos (byggda 2005), fd stall som idag är en stor öppen yta med stora portar, verkstadsbyggnad från 2009 samt förråd och garage med nytt tak från 2010. Åkermarken och delar av ekonomibyggnaderna är f.n. utarrenderade.

Bjersgård kombinerar ett modernt boende med oanade möjligheter i de generösa och väl tilltagna ekonomibyggnaderna. Ekonomibyggnaderna kan göras om till stall eller annan verksamhet. Åkermarken omfattas av ca 40 hektar sällsynt bra mark erbjuder en stor potential att driva egen växtodling av varierande karaktär alternativt arrendera ut med förmånliga villkor.

Välkommen till Källaregårdsvägen 24 och Bjersgård!

LÄS MER

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Mörarp, Skåne

Adress: Källaregårdsvägen 24

Antal rum: 9

Boarea: 250 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 41.1311 ha

Jörgen Göransson

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jörgen Göransson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer