Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 170 kvm 34 000 000 KR

Exceptionell familjevåning i internationell klass belägen högt upp i representativ fastighet anno 1863 invid Östermalmstorg. Väldisponerad planlösning i genomgående toppskick, generös takhöjd, vacker stuckatur och fungerande ståtlig kakelugn. Våningen bjuder på generösa sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, tre rogivande sovrum varav master bedroom med badrum en suite.

Våningen ligger i hjärtat av Östermalm, precis invid populära Östermalms Saluhall. Östermalms Saluhall är ett vackert och välbevarat tidsdokument över stockholmarnas intresse för god mat och har i över 130 år varit en veritabel oas för finsmakare och gastronomer vars historia sträcker sig över tre sekel.

Välkommen till ett storslaget boende utöver det vanliga.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 4

Boarea: 170 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 3500 KR/Månad

Pris/bud: 34 000 000 KR

Östermalm

Miriam Drakeling

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Miriam Drakeling

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer