Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Solsidan

Sjönära svagt sluttande tomt på 1316 kvm med strålande sjöutsikt. Uppvuxen plan tomt med berg i dagen, vackra gamla ekar, pilträd, björkar, rododendronbuskar och gräsmattor som på våren blir blomsterängar fulla av gullvivor och andra vackra blommor.
Här ges ett unikt tillfälle att få uppföra sitt eget drömhus på en eftertraktad tomt på populära Solsidan med närhet till hav och natur. El samt V/A är framdraget. En köpare väljer hur fastighet och hus ska exploateras efter dom behov och önskemål som finns och söker eget bygglov enligt befintlig Detaljplan.
https://www.nacka.se/boende-miljo/bygga-nytt-andra-eller-riva/sa-hittar-du-detaljplanen/

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Fastighetsbeteckning: Solsidan 38:4

Tomtarea: 1316 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas